barjaktarevic (barjaktarevic) wrote,
barjaktarevic
barjaktarevic

Експлозија у Косовској Митровици

Оригинал взят у lazar_kr в Експлозија у Косовској Митровици
У северном делу Косовске Митровице рано јутрос бачена је експлозивна направа. Повређених није било, али је причињена материјална штета на згради и једном путничком аутомобилу.
Регионални шеф оперативе косовске полиције Жељко Бојић изјавио је Танјугу да је до експлозије дошло нешто после три сата у улици Владе Ћетковића, када је непозната особа активирала највероватније ручну бомбу.

"Јутрос у три часа и седам минута у улици Владе Ћетковића бачена је експлозивна направа. Том приликом повређених лица није било али је причињена материјална штета на згради и једном паркираном возилу", рекао је Бојић.

Он је додао да су истражне јединице полиције изашле на лице места како би обавили увиђај и да је, према првим сазнањима, реч о ручној бомби.

Експлозија се догодила поред зграде и пута који води према градској болници у Косовској Митровици, а јутрос се на лицу места могло видети стакло које је поломљено приликом детонације.

Мотиви и починилац, како је речено у полицији за сада су непознати, а експлозија је узнемирила грађане Митровице који станују у близини места експлозије.

Tags: Сербская Голгофа
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments