barjaktarevic (barjaktarevic) wrote,
barjaktarevic
barjaktarevic

В Гааге готовится очередное убийство?


НАТО-трибунал отказался передать Ратко Младича России для срочного лечения.
Иако су медицински стручњаци предложили хитно лијечење генерала Ратка Младића у специјализованим здравственим установама, какве обезбјеђује Русија, оно ништа не значи за нехуману и пристрасну хашку врхушку, која напомиње да се адекватно лијечење може обезбиједити у Трибуналу, исто онако како је лијечена десетина већ умрлих представника српског народа у овој установи", саопштено је из Организације старјешина ВРС.
Образложење Суда да нису испуњени услови за лијечење тешко обољелог генерала Ратка Младића у Русији, како оцјењују у овој организацији, показују сву бестидност правде и "хуманости" Хашког трибунала и његовог односа према затвореним припадницима српског народа.
"Крајња је бестидност Хашког трибунала да овакву одлуку доноси управо на 12. мај када се обиљежава 25 година формирања Војске Републике Српске, дана када је Народна скупштина на сједници у Бањалуци поставила генерала Ратка Младића за команданта Главног штаба Војске Републике Српске", додаје се у саопштењу, које је потписао предсједник Организације старјешина Милован Милутиновић.
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=252983
Напомню, что накануне своей смерти Слободан Милошевич запрашивал лечение в России и ему было отказано.
Фактически, НАТО-трибуналу следовало бы вменить умышленное неоказание помощи, повлекшее смерть, и распустить контору, а кое-кого из "прокуроров" следовало бы упрятать за решётку, но пока у России не хватает политической воли для постановки вопроса о ликвидации МТБЮ. На мой взгляд, курирующие МТБЮ американцы и параполитические структуры готовят ещё одно убийство.
Господи, помоги Ратко Младичу, защити от смертельной опасности!
Репост приветствуется.
Алексей Поповкин.
Tags: Младич
Subscribe

Comments for this post were disabled by the author