barjaktarevic (barjaktarevic) wrote,
barjaktarevic
barjaktarevic

Category:

Политзаключённый Ратко Младич - в критическом состоянии!

- Чули смо се јуче. Прошле суботе је изненада оперисан. Срећан је што се жив пробудио. Забринути смо и због корона вируса, али зато што се од нас крију документа о његовом здравственом стању. Морам вам рећи да и даље нисмо добили отпусне листе, ни он то није добио, а прошла су четири дана од како је отпуштен из болнице. Нико не зна шта је њему тачно урађено - рекао је Дарко Младић.
Хашки суд потврдио је да је код једног затвореника откривен корона вирус, због чега влада велика забринутост за нашег генерала. Како је рекао његов син у јутарњем програму ТВ Хаппy, он га је сам обавестио да је корона откривена у Хагу, и да му то нико није рекао пре тога.
Дарко је подсетио да генерал болује од низа тешких обољења, попут проблема са шећером, срцем, више прележаних можданих удара.
- Рекао нам је да останемо код куће и да се чувамо. Никада не прича о себи нити кука, стално морам да извлачим из њега како му је. И сада мисли пре на друге пре него на себе - рекао је.
Како је речено, адокати и правни тим не смеју да кажу све што знају, јер би то угрозило одбрану.
- Не смемо да кажемо све што знамо, али предузимамо бројне кораке - рекао је адвокат.
Према речима Дарка, Ратко је тренутно тешко анемичан. Хемоглобин му је 6,2 што је вредност када се даје инфузија. Та анемија уништава органе, додао је он.
http://www.pravda.rs/2020/4/4/sin-ratka-mladica-otkrio-da-je-general-u-kriticnom-stanju-a-tu-je-i-korona/
Tags: Младич
Subscribe

Comments for this post were disabled by the author